FOTO: null

Zahvaljujući saradnji sa građanima policija je u Bijeljini zatekla na djelu dvojicu provalnika koji su pljačkali kuću, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U izvršenju krivičnog djela teška krađa zatečena su lica čiji su inicijali D.P. i D.T. koji su uhapšeni, a prilikom pretresanja stana i drugih prostorija koje ova lica koriste pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji najvjerovatnije potiču iz krivičnih djela protiv imovine iz ranijeg perioda. 

Građani su 8. jula u 22.30 časova prijavili Policijskoj stanici Bijeljina jedan da je u toku provala u kuću u gradu, nakon čega su pripadnici Jedinice za podršku blokirali porodičnu kuću u kojoj su se nalazili provalnici. 

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, a postupajući tužilac naredio je preduzimanje mjera i radnji s ciljem dokumentovanja krivičnog djela protiv uhapšenih. 

Policijska uprava Bijeljina je u saopštenju zahvalila na povjerenju građanima što su uvažili apel i prijavili na broj 122 sumnjiva kretanja lica i vozila. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )