FOTO: InfoBijeljina

Policija u Sokocu uhapsila je muškarca S.M. (39) zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo davanje mita policijskom službeniku, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

S.M. se sumnjiči da je juče u mjestu Podromanija, opština Sokolac, prilikom zaustavljanja i kontrole teretnog motornog vozila mercedes, kojim je upravljao, a u čijem tovarnom prostoru se nalazila veća količina drvnih sortimenata, policijskom službeniku dao novac uz vozačku dozvolu i potvrdu o registraciji, u namjeri podmićivanja policijskog službenika da ne izvrši radnju koju je po zakonu dužan učiniti.

Drvni sortimenti prvivremeno su oduzeti zbog preduzimanja zakonskih mjera i radnji na utvrđivanju vjerodostojnosti prateće dokumentacije i porijekla sortimenata.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv S.M. nadležnom okružnom javnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )