FOTO: InfoBijeljina

Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović lično je danas u Beogradu podržao miting "Srbija nade" i predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Mitrović je, sa članovima i simpatizerima Pokreta, prošao ulicama Beograda noseći transparent sa porukom  "Podrška za maticu Srbiju, podrška za Aleksandra Vučića. Pokret za Bijeljinu".
 
"Finansiranje gradnje autoputa kroz Semberiju, gradnja škola, vrtića, bolnica, nesebična pomoć privredi u najugroženijim  i rubnim dijelovima Republike Srpske, pomoć povratnicima, ali i budući ekonomski projekti koje  su najavili predsjednik  Aleksandar Vučića i Vlada Srbije zaslužuju puno priznanje. Samo narodno zajedništvo, sloga i  mudra politika mogu nas očuvati  u ovim burnim vremenima  i zato smo danas ovdje, u Beogradu" poručio je Mitrović. 
 
Šetnja Beogradom i prisustvo Pokreta za Bijeljinu izazvalo je danas pažnju medija i drugih učesnika  Mitinga  "Srbija nade".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 11 )