FOTO: InfoBijeljina

"Gradonačelnik Ljubiša Petrović je današnjim saopštenjem i upotrebom riječi ološ za većinu odbornika u Skupštini grada Bijeljine pokazao da je izbor besprizornih uvreda jedino u čemu zaista napreduje", navode iz Pokreta za Bijeljinu u saopštenju dostavljenom medijima.

"Od preuzimanja dužnosti do danas građanima pokazao da je potpuno svejedno da li sjedi u fotelji u gradskoj upravi ili se, kao za Dan oslobođenja 24. septembar, nenajavljeno izgubi negdje – ode na 15 dana njegov rad uvijek bude ravan nuli. Sjedenjem i čekanjem da neko drugi uradi posao umjesto njega, bude domaćin u gradu, da strateški planira kako bi preduhitrio budućnost i uspostavlja veze sa vlašću Srpske, doktor Petrović je zaokupljen svađom, vrijeđanjem, podjelama, raznim teorijama zavjera protiv njega", navode iz Pokreta za Bijeljinu.

Prema njihovim riječima, ovakvo ophođenje ne priliči doktoru i gradonačelniku, zbog čije, kako navode u Pokretu, nervoze, hira i svađalačke politike ispaštaju građani.

"Predstavnici Koalicije "Dogovor za Bijeljinu" su se, kao odgovorni ljudi, sastali sa vrhom Republike Srpske kako bi ukazali na loše stanje i zastoj u funkcionisanju našeg grada i donijeli konkretne zaključke po tom pitanju. Pozivamo Ljubišu Petrovića da prihvati naš poziv ili časno podnese ostavku kako bi prestao zastoj u razvoju Bijeljine", zaključuje se u saopštenju Pokreta.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )