FOTO: InfoBijeljina

Aktiv žena Pokreta Uspješna Srpska zajedno sa profesorom dr Zlatkom Maksimovićem posjetio je danas porodice Simić i Perić u Glavičicama.

U porodici Simić gosti su poželjeli djevojčici Nikolini srećan početak školske godine, a prije svega dobro zdravlje, uprkos njenoj bolesti ostvarila je odlične rezultate protekle školske godine.

Milena Simić, Nikolinina majka, srdačno je ugostila članove Pokreta Uspješna Srpska I dr Maksimovića i istakla da oni uvijek dolaze, tokom cijele godine i poklanjaju pažnju Nikolini.

"Oni su uvijek sa nama, a najviše su bili kad nam je bilo najteže, prije više od 15 godina", rekla je Simićeva.

Snježana Bencun, Živka Malić i profesor dr Zlatko Maksimović  odbornički kandidati Pokreta Uspješna Srpska posjetili su i Damjana Perića koji boluje od dječije celebralne paralize i njegovu majku Borku.

"Mnogo nam znači pažnja i posjeta dragih nam gosti koji su uvijek s nama a ne samo kad su izbori. Hvala im od srca", rekla je Borka Perić.

Predjsednica Aktiva žeena Pokreta Uspješna Srpska Snježana Bencun istakla je da više od 20 godina poznaje ove porodice te da im uvijek rado dolazi i sve daruje od srca sa ljubavlju.

"Najsrećnija sam kada vidim osmijehe na njihovim licima koji govore više od svake riječi. Sa njima sam i u dobrim i lošim situacijama", rekla je Bencunova koja je kandidat za odbornika ovog pokreta za Skupštinu grada Bijeljina.

Profesor dr Zlatko Maksimović nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Bijeljina istakao je da humanost nema alternativu.

"Primjećujem pozitivnu atmosferu, posbeno kod porodice Simić, koji su nekada bili u problemu a danas je hvala Bogu taj problem manji", rekao je dr Maksimović.

On je upozorio da na području grada Bijeljina postoji veliki broj porodica koji imaju slične ili veće problem i ukazao se oni moraju sistemski rješavati.

"Pokret Uspješna Srpska kada uđe u lokalni parlament, bićemo u prilici da na nivou grada rješavamo ovakve problem a zašto da ne i na nivou države da upozorimo državu da se ovi problemi moraju rješavati", najavio je dr Maksimović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )