FOTO: InfoBijeljina

Penzioneri koji su gradili i izgradili naš grad i kraj i otišli u zasluženu penziju bili su i ostali fokus našeg rada, poručio je profesor dr Zlatko Maksimović danas u razgovoru sa građanima Bijeljine.

Dr Maksimović je rekao da obraz svakog,  pored ostalog, zavisi i koliko pažnje poklanja najstarijim i najzaslužnijim sugrađanima i mještanima. 

Prema riječima dr Maksimovića penzioneri danas teško žive, skupi lijekovi, skupe namirnice za ishranu  a penzije su im male.

"Sve što mogu, uvijek i u svako doba, sam vam na raspolaganju.Tu sam da vam pomognemo u svakoj situaciji, prilici i neprilici, da zajedno rješavamo vaše probleme", poručio je dr Maksimović.

Kandidat za odbornika na listi Uspješne Srpske Živka Malić kaže da su penzioneri veći dio svog života posvetili radu te  imaju pravo da u penzionerskim danima žive život dostojan čovjeka.

"U razgovoru smo saznali za nove probleme sa kojima se susreću penzioneri za koje ćemo u narednom periodu dati konkretna rješenja i krenuti u realizaciju istih", zaključila je Malićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )