FOTO: InfoBijeljina

Pokret "Uspješna Srpska" danas je u Bijeljini pod sloganom "Izaberi zdravlje" organizovao predavanje eminentnih stručnjaka iz oblasti oftalmologije, pedijatrije i reumatologije.

Živka Malić, kandidat liste Narodna partija Srpske /NPS/-Pokret "Uspješna Srpska"-Prva SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest, rekla je da je u okviru predizborne kampanje planirano održavanje niza predavanja i preventivnih pregleda s podizanja svijesti građana o značaju prevencije u dijagnostici i prognostici bolesti.
 
"Stručnjaci su danas govorili o najnovijim informacijama iz ovih oblasti, a građani su imali priliku da postave pitanje i da riješe neke nedoumice", rekla je Malićeva.
 
Aleksandar Stevanović, kandidat liste NPS-Pokret "Uspješna Srpska"-Prva SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest, rekao je da je današnje predavanje jedno u nizu koje organizuje Pokret "Uspješna Srpska", s ciljem isticanja značaja prevencije u sprečavanju nastanka bolesti.
 
"Naš slogan u ovim izborima je `Izaberite zdravlje`", rekao je Stevanović. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )