FOTO: null

Još se ne zna koliko će policajaca sutra biti na ulicama Banjaluke. Ono što je i danas bilo vidljivo je da su pojačane mjere obezbjeđenja oko svih institucija, pogotovo onih kroz koje će proći visoke delegacije na sutrašnjemj obilježavanju Dana Republike

Očekuje se da će policajci biti raspoređeni u svim dijelovima grada. Da je sve preduzeto kako bi sutrašnja ceremonija prošla bez ijednog incidenta potvrđuje i predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

Pod budnim okom policije biće i dvorana Borik gdje će biti održana svečana akademija na kojoj se očekuje oko hiljadu zvanica. Iz ministarstva unutrašnjih poslova danas se nisu oglašavali, ali je ranije potvrđeno da će i sutra biti zabranjen prevoz eksplozivnih materijala u drumskom saobraćaju Republike Srpske, osim za prevoz pirotehničkih sredstava za izvođenje najavljenih vatrometa. Zbog rođendana Republike Srpske biće izmijenjen i režim saobraćaja.

Nakon nje, od 11.00 do 15.00 časova biće obustavljen saobraćaj u Aleji Svetog Save. U istom periodu, za saobraćaj biće zatvoren i dio Ulice Olimpijskih pobjednika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )