FOTO: null

U periodu od 07. do 30. aprila na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina, biće sprovedena republička akcija ,,Pojačana kontrola vozača traktora i radnih mašina,,

Pojačanom kontrolom saobraćaja biće obuhvaćene navedene kategorije vozača sa ciljem utvrđivanja tehničke ispravnosti, registrovanosti, posjedovanja i korištenja rotacionog svjetla.

Na području CJB Bijeljina tokom 2015. godine registrovano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali vozači traktora, pri čemu su tri vozača zadobila smrtne, a sedam lakše tjelesne povrede.

Najveći broj saobraćajnih nezgoda registrovan je u uslovima smanjene vidljivosti,a kod većine traktora nije bilo uključeno rotaciono svjetlo.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje na sve vozače traktora i radnih mašina da se pridržavaju saobraćajnih propisa prilikom učestvovanja u saobraćaju, te da se prije svega ponašaju savjesno i da na taj način zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )