FOTO: null

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izrazio je danas zadovoljstvo što su institucije Srpske obavile posao i što je završena potraga za ugovorom o prodaji Robne kuće "Boska" u Banjaluci.

"Drago mi je da je to završeno. Vjerovao sam u institucije Republike Srpske koje su obavile posao i napokon se saznalo ko je i šta je uradio", rekao je Gluhaković novinarima u Bijeljini, gdje je prisustvovao konferenciji o brendiranju.

On je ocijenio da je time završen proces koji je pokrenuo, a koji bi možda ostao misterija da to nije učinio, te istakao da treba nastaviti istragu.

"Znate šta znači raditi u javnoj instituciji, imati dokumentaciju kod sebe, pa je iznositi da bi neko mogao njome manipulisati", rekao je Gluhaković.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka podnio je izvještaj Okružnom tužilaštvu protiv lica čiji su inicijali J.J. /53/ iz Banjaluke zbog osnovane sumnje da je, kao službeno lice u Ministarstvu trgovine i turizma Republike Srpske, uništio ili falsifikovao ugovor o kupoprodaji akcija Robne kuće "Boska".

Načelnik Centra Boško Pandža rekao je ranije da je ovo lice osumnjičeno za falsifikovanje ili uništavanje službene isprave u periodu od 17. septembra 2012. do 14. marta 2013. godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )