FOTO: null

Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog Arhangela Mihaila, načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina Žarko Ćosić pohvalio je pouzdanost, čvrstinu, odgovornost i profesionalnost policije Republi

"Bile su to godine iskušenja i odricanja u kojima su pripadnici policije uspješno obavljali postavljene zadatke u čijem su izvršenju iskazali hrabrost, patriotizam, požrtvovanje i humanost", rekao je Ćosić na prijemu koji je održan u sjedištu CJB u Bijeljini. 

Prema njegovim riječima, pripadnici policije su u proteklom periodu nastojali da svim građanima koji žive u Srpskoj omoguće miran i bezbjedan život i radili su na stvaranju što povoljnijeg stanja u oblastima javnog reda i mira, bezbjednosti saobraćaja i posebno u oblasti kriminaliteta. 

"Postignuti rezultati nas obavezuju da ostvareni nivo bezbjednosti ljudi i imovine održimo i ubuduće, ali i da se još više angažujemo u borbi protiv korupcije i kriminaliteta", ocijenio je Ćosić. 

On je naglasio da će radnici CJB Bijeljina svojom stručnošću, odgovornošću i profesionalizmom i dalje raditi na očuvanju stečenog nivoa bezbjednosti i sve naredne zadatke riješiti uspješno i na dobrobit svih građana. 

"Uvijek smo se zalagali i zalagaćemo se za poštovanje najviših principa demokratije i humanosti i boriti se za ustavom zagarantovana prava svakog građanina", naglasio je Ćosić. 

On je zahvalio i građanima na izuzetnoj saradnji sa policijom, uz ocjenu da je i to značajno doprinijelo da se bezbjednost održi na visokom nivou, uprkos brojnim i velikim iskušenjima tokom godine. 

Načelnik CJB Bijeljina Žarko Ćosić poželio je policajcima Republike Srpske da i ubuduće slave proslavljaju u miru i slobodi i sa još boljim rezultatima rada. 

Kum slave sveštenik Vaso Popović poželio je pripadnicima policije dobro zdravlje sa što manje stresa i iskušenja u teškim vremenima i da blagoslov božiji bude uvijek na njima. 

"Uvijek treba imati na umu važne biblijske i životne mudrosti - `Budimo mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi` i `Dužni smo mi jaki slabosti slabih nositi, a ne sebi ugađati", poručio je on. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )