FOTO: klix.ba

Sergej Trifunović, Boris Milivojević i glumac koji je nedavno oduševio Holivud Nikola Đuričko, ponovo na velikom platnu u nastavku kultnog filma.

Pre 21 godinu Srbija je upoznala Popa i Mareta, dvojicu muzičara koji pokušavaju da izdaju ploču uz pomoć starog školskog druga, koji je sve samo ne prijateljski nastrojen prema njima.
 
Popa i Mareta su u filmu "Munje!" igrali Sergej Trifunović i Boris Milivojević, a Gojka, kojeg svi u ostvarenju zovu Gojko Sisa, glumac Nikola Đuričko kojeg smo imali prilike da gledamo u seriji "Stranger things" pored Vinone Rajder.
 
Iako je film ostao upamćen po kultnim replikama Nebojše Glogovca, koji je kao policajac prijetio da će da "hapsi i Dolčea i Gabanu", svi pamte i trenutak kada Gojko izgovara "Lepa ti majčica".
 
Ovako izgleda Gojko u nastavku filma:



Neke od ostalih replika Gojka Sise koji koristi svaku priliku da se osveti Popu i Maretu za maltretiranje u školi su: "Naje*aćeš", ali i "Među nama više nema fluida".



Sada, dvije decenije kasnije, stiže nastavak filma, u kojem imamo prilike da vidimo kako danas izgledaju stari junaci, ali i da ćemo gledati nove glumce, među kojima su Dragan Marinković Maca i legendarna Seka Sablić.
 
Pogledajte trejler:

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )