FOTO: null

Zbog redovnog godišnjeg remonta postrojenja kompanije “Elektroprenos BiH” i preduzeća “Elektro-Bijeljina” sutra od 8.00 do 15.00 časova bez struje će biti oko 7.000 potrošača u Semberiji.

Iz "Elektro-Bijeljine" je najavljeno da će u ovom periodu bez električne energije biti kupci u dijelu centralne gradske zone, i to:

  • Desna strana ulice Gavrila Principa, te ulice Zmaj Jovina i Svetog Save, Panića Plac, dio ulice Filipa Višnjića, ulice Neznanih junaka i Jermenska, naselje DC, lijeva i desna strana Kanala od kružnog toka kod MUP-a do Ministarstva poljoprivrede, ulice Miloša Obilića, Solunska, dio Majevičke ulice, dijelovi ulica Knjeginje Milice, Karađorđeve i Meše Selimovića, naselje Intergaj, dio ulice Stefana Dečanskog do Gasproma i ulica Vasilija Ostroškog.

Potrošači u nekoliko naseljenih mjesta u zapadnom dijelu Semberije:

  • Gornje Crnjelovo Lopandići i Burum, Čađavica, Dragaljevac, Magnojević, Novi, Vršani-Tomići i Gornja Bukovica.

Od kupaca je zatraženo razumijevanje i istaknuto da će se na ovaj način stvoriti adekvatni uslovi za kvalitetno snabdijevanje električnom energijom. 

Preduzeće "Elektro-Bijeljina" snabdijeva strujom 100.000 kupaca na području 13 opština i gradova Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )