FOTO: InfoBijeljina

Radovi na izgradnji kanalizacionog sistema u gradu Bijeljina trebalo bi da budu završeni do maja odnosno juna ove godine, potvrđeno je za InfoBijeljina iz Tima za implementaciju projekta.

Projekat izgradnje kanalizacionog sistema u gradu Bijeljina, koji se finansira iz sredstava fonda ORIO i budžeta grada Bijeljina u omjeru 73:27 odsto, realizuje se u dva LOTA.

"Planirani završetak radova na LOTU 1 je 15. maj ove godine, dok je za 7. juni planiran završetak radova na LOTU 2", navode iz Tima za InfoBijeljina.

U Timu podjsećaju da je izvođač radova LOTA 1, čija je realizacija počela 26. jula 2017. godine, Buk promet d.o.o., a da je vrijednost ugovora 4.256.083,57 evra. Izvođač LOTA 2 je Higra d.o.o, implementacija je počela 17. avgusta 2017. godine, a vrijednost ugovora je 5.077.005,24 evra.

Image result for kanalizacija infobijeljina

"U oba lota predviđena je izgradnja 26,6 kilometara fekalne kanalizacije, 5,9 kilometara kišne kanalizacije, 2.930 kućnih priključaka, asfaltiranje i uređenje saobraćajnica u kojima se odvijaju radovi kao i djelimična zamjena dotrajalih vodovodnih instalacija", pojašnjavaju iz Tima.

Do završetka projektnih aktivnosti na ugovoru LOT 1 preostali su još radovi u dijelu naselja Intergaj, te u ulicama Stefana Dečanskog i Neznanih junaka.

Na ugovoru LOT 2 ostalo je još da se urade kućni priključci iz zone šest, kao i asfaltiranje ulica, dodaju iz Tima za implementaciju projekta.
 
U nastavku pogledajte pregled ulica u kojima su planirani i realizovani radovi:

ZONA:

  1. Laze Kostića, Svetozara Ćorovića, Neznanih Junaka, Majora Milana Tepića
  2. Solunska, Sarajevska, Miloša Obilića, Dimitrija Tucovića, Tolstojeva, Arsenija Čarnojevića, Svetozara Markovića, Mitra Trifunovića Uče, Jevrejska
  3. Cetinjska, Kralja Milutina, Slobodana Jovanovića, žrtava Jadovnog, Račanska, Ruđera Boškovića, Petrove Gore, Srpske dobrovoljačke garde, 2. Aprila 
  4. Vidovdanska, Danila Kiša, Dostojevskog, Boška Buhe
  5. Drinska
  6. 24. Septembar, Balkanska, Mileševska, Sofke Nikolić, Sergeja Jesenjina, Galac
  7. Stefana Dečanskog, Ive Andrića

Image result for kanalizacija infobijeljina

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )