FOTO: null

Na izgled tri nespojive osobe, različitih shvatanja, razmišljanja, pogleda na svijet, na probleme i način njihovog rješavanja, ali imaju nešto zajedničko, to su bivši kandidati za načelnika, odnosno gradonačelnika na proteklim Lokalnim izborima u BiH.

Damir Nikšić, bivši kandidat za načelnika opštine Sarajevo Centar, Konstantin Savić, bivši kandidat za načelnika opštine Teslić i Damjan Pajić Micin, bivši kandidat za gradonačelnika Bijeljine. 

Već poznati u javnosti po neobičnim predizbornim kampanjama, raznim idejama i podvizima, ova tri neafirmisana političara gostovali su u emisiji "Globalno", na BN televiziji.

Da smo još daleko od demokratije, upravo su i oni pokazali u ovoj emisiji koja je svojim tokom u nekim momentima bila kao humoristička serija.

Nikšić je istakao da je i sam obećao u svojoj predizbornoj kampanji da neće ništa raditi, jer bi tada, ističe, građani znali šta znači imati načelnika koji ništa nije uradio.

Brojna pitanje su izazvala polemiku i raspravu učesnika emisije.

U jednom momentu na pitanje Borisa Malagurskog upućenog Konstantinu Saviću, Damjan Pajić je napravio pauzu i otišao u toalet, što je Savića ostavilo u čudu. 

Na samom kraju Pajić i Savić su počeli prepirke na stranim jezicima, te su tako počeli komunicirati na engleskom, njemačkom, francuskom jeziku, što je izazvalo smijeh kod publike, ali i samog voditelja emisije. 

„Iskreno da Vam kažem, ja sa Vama nikad više ne bih gostovao u nekoj emisiji“, bio je jasan Konstantin Savić.

Inače, Damjan Pajić se u četiri navrata kandidovao na lokalnim izborima za gradonačelnika Bijeljine, a ove godine je ostvario najbolji rezultat osvojivši 949 glasova.

Konstantin Savić, nakon što je "zapalio" internet svojom govorom tokom predstavljanja, za kandidata za načelnika opštine Teslić osvojio je svega 761 glas.

Ono što je zanimljivo, Damir Nikšić boravio je u Bijeljini na dan protesta Kolalicije "Bijeljina pobjeđuje", na kome je snimio video koji je na društvenim mrežama postao popularan, a ticao se rezultata pomenute Koalicije. 

- „Ko gubi? Bijeljina pobjeđuje, ne pobjeđuje, pa ko gubi, pa Bijeljina pobjeđuje....“.  

Inače, Nikšić je osvojio 2.891 glas na proteklim izborima.

Kako je sve to izgledalo u emisiji pogledajte na zvaničnom kanalu Borisa Malagurskog ili na snimku koji je priložen.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )