FOTO: InfoBijeljina

Banjalučanin M. J. (16) poginuo je sinoć kada je "audi", u kojem su bile još tri osobe, sletio sa puta u Vidovom vrelu kod Kneževa, saopštilo je Okružno tužilaštvo Banjaluka.

Tragedija u kojoj je tinejdžer izgubio život desila se oko 21.40 časova kada je, iz još nepoznatih razloga, Miloš Panić (29) iz Laktaša koji je upravljao automobilom, izgubio kontrolu nad volanom i "audijem" sletio sa puta.

Kako nezvanično saznajemo, u nesreći su pored Panića povrijeđeni i Nataša M. (30) i Aleksandar M. (31), oboje iz Banjaluke. "Nezavisne" nezvanično saznaju da je "audijem" upravljao policajac i da su se svi zajedno vraćali sa slave.

U Tužilaštvu su, navodeći inicijale, potvrdili da su vozač i dvoje saputnika povrijeđeni.

Uviđaj je, zajedno sa službenicima  Policijske stanice Kneževo, obavila dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Gordana Mijatović  koja je naložila da budu preduzete sve potrebne istražne radnje i mjere da bi se utvrdile okolnosti saobraćajne nesreće.

Obdukcija stradalog će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Nezvanično saznajemo da je Aleksandar pušten iz bolnice, a Miloš i Nataša su zadržani u UKC RS, ali da nisu životno ugroženi

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )