FOTO: InfoBijeljina

Na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik u mjestu Zagoni, oko 00,30 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgubljen jedan život, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila i to "golf 4", kojim je upravljao M.J., isti je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo "golf 4", kojim je upravljao V.T. i vozilo „Golf  6“ kojim je upravljao C.B. U vozilu se se pored suvozača nalazila i dva putnika, lica inicijala A.S. i Z.S", navode u policiji.
 
Dodaju da je vozač vozila "golf 6", dvadesetdvogodišnji C.B. od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo u bijeljinskoj Bolnici, dok su ostala lica koja su bila u vozilu zadobila tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i sva tri lica su zadržana na bolničkom liječenju.
 
Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta. 
 
"O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan   uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nezgode. U vremenu od 00,30 do 03,00 časa saobraćaja je bio obustavljen na ovoj dionici puta, isti se je odvijao preko alternativnih pravaca", dodali su iz policije.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )