FOTO: null

Učenici Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“ – Područno odjeljenje Hase, koje pohađa 59 učenika, svrstanih u četiri odjeljenja, obilježili su danas (petak) školsku slavu Svetog Savu.

Tim povodom učenici ove škole pripremili su i izveli prigodan kulturno – umjetnički program u kome su učestvovali skoro svi učenici koji su članovi muzičke, recitatorske i dramske sekcije.

Nakon lomljenja slavskog kolača učenicima i njihovim nastavnicima prigodnim riječima obratili su se direktor škole Radenko Savić i kum školske slave, predsjednik Skupštiner grada Bijeljina Slaviša Marković.

Direktor Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“  Radenko Savić  zahvalio se prisutnim gostima i kumu školske slave, Slaviši Markoviću, istakavši tom prilikom da je saradnja škole i Gradske uprave do sada bila izuzetno dobra, te da je obećana i finansijska pomoć za planirane investicije u školi u Hasama.

Kum školske slave, Slaviša Marković, predsjednik Skupštine grada, istakao je da se u situaciji kada se mnoge škole u Republici Srpskoj zatvaraju zbog nedostatka učenika, pokazala kao opravdana inicijativa da se škola u Hasama, koja je godinama bila zatvorena, ponovo  otvori, renovira i stavi u funkciju vaspitavanja i obrazovanja djece u ovoj semberskoj mjesnoj zajednici.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )