FOTO: null

Potpredsjednik Srpske napredne stranke Republike Srpske /SNSRS/ Cvijetin Nikić izjavio je danas da će Gradski odbor ove stranke u Bijeljini podržati na lokalnim izborima u oktobru kandidata Pokreta "Uspješna Srpska" Zlatka Maksimovića za gradonačelnika Bi

"Iako je drugi grad po snazi, Bijeljina je još politička provincija. U budućnosti Bijeljina mora da ide kuda ide Republika Srpska, a Srpska kuda matica Srbija", rekao je Nikić na konferenciji za medije u Gradskom odboru SNSRS u Bijeljini. 

Nikić je istakao da je generalna politika ove stranke podrška za politike i Brisela i Vašingtona i Moskve. 

"Građani Bijeljine su nezadovoljni i željni promjena koje će sigurno uslijediti u oktobru sa pobjedom Maksimovića i stranaka koje ga podržavaju na lokalnim izborima", rekao je Nikić. 

On je najavio da će tokom izborne kampanje govoriti o hiljadu ljudi u Bijeljini koji su na platnim spiskovima gradskih preduzeća, a jedini im je posao da se, kako je rekao, dive vlastodršcima koji su im to omogućili i da što snažnije učestvuju u njihovim političkim kampanjama. 

"Građani to znaju i odlučni su da promijene vlast u Bijeljini u interesu generacija koje dolaze", istakao je Nikić. 

Komentarišući aktuelne prelaske gradskih odbornika iz jedne u drugu stranku, Nikić je rekao da može da toleriše ako ostanu nezavisni ili formiraju novu stranku i nastave da se bore za građane i obećanja koja su ranije dali, ali da je apsolutno protiv onih koji svoj mandat prenesu u drugu političku stranku koja je bila u izbornom procesu kada su mandati sticani. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )