FOTO: InfoBijeljina.com

Zanimljiv video podrške Fudbalskom klubu Radnik stiže nam iz Liverpula. Peko Matković iz Bijeljine, koji se trenutno zbog posla nalazi u ovom gradu, iskoristio je priliku da posjeti čuveni Enfild te jednim neobičnim gestom pruži podršku svom klubu.

Naime, zamolio je kustosa muzeja na Enfildu, Majka, da kratkim video snimkom poželi sve najbolje igračima FK Radnik, te upravi i navijačima u revanš utakmici koja se igra u Slovačkoj. 

"Navijač sam Radnika. Zbog posla sam se našao u Liverpulu i iskoristio sam priliku da posjetim stadion, te sam pomislio da bi bilo interesantno uoči utakmice napraviti neki promotivni video", rekao je Peko Matković za InfoBijeljina, te dodao da mu je žao sto neće imati priliku da prati Radnik u Slovačkoj.

Dodao je da mu lično znači što Radnik igra evropsko takmičenje.

"To je velika stvar za klub a i grad, jer smo mala sredina i nemamo iskreno previše šanse da privučemo pažnju šire javnosti u ostalim djelatnostima ili sportu", rekao je na kraju Matković.

Šta je Fudbalskom klubu Radnik poručio Majk, možete pogledati na video snimku (sa prevodom na naš jezik /CC/) koji je objavljen na YouTube kanalu portala InfoBijeljina.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )