FOTO: null

Mladi sportista, bodibilder Stefan Despotović Despot iz Beograda, kojeg mnogi pamte i po učešću u rijalitiju “Farma 7“, nedavno je svoje prijatelje putem fejsbuk društvene mreže šokirao viješću da ima tumor na mozgu i da mu predstoji teška operacija.

Despotovića mnogi pamte po tužnoj priči o pokojnoj majci, koja je umrla prije nekoliko godina od posljedica tumora na mozgu, a koju je mladi sportista ispričao boraveći na Farmi. 

Stefan je hospitalizovan u Beogradu, uskoro ga očekuje teška i neizvjesna operacija, a nakon nje težak postoperativni oporavak za koji će mu biti potreban svaki dinar.

Pošto Stefan nema zdravstveno osiguranje njegovi prijatelji i kolege iz Srbije , ali i iz zemalja iz okruženja, organizovali su akciju potrebnih novčana sredstva za dalje liječenje.

Njegove kolege iz Bijeljine i Ugljevika među kojima je i Igor Jevtić, poznati bodibilder iz Ugljevika, organizovao je prikupljanje humanitarne pomoći zajedno sa fitness centrom “OLP” u Bijeljini. 

“Radi se o jednom dobrom dječku, prije svega sportisti i dobrom drugaru kome je neophodna pomoć. Prikupljena su već neka sredstva, ali nedostaje još 5.000 eura za operaciju. Smatram da onoliko koliko smo u mogućnosti svi trebamo pomoći u njegovoj borbi za život u kojoj sam siguran da će izaći kao pobjednik”, kaže Jevtić.

Operacija se, ukoliko se prikupe novčana sredstva, treba obaviti u Banjaluci, međutim, ljekar koji bi mogao da operiše Stefana ima slobodne termine samo između 23. i 25. novembra, tako vrijeme u ovom slučaju igra presudan značaj. 

Svi koji žele pomoći  mogu se javiti u fitness centar “OLP” u Bijeljini ili uplatiti na žiro – račun Sber banke Stefanovog oca:  285 – 2385040000787 – 11 , na ime Nenad Despotović.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )