FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za pobjednike takmičenja "Misli mine" u organizaciji Društva Crvenog krsta BiH i za najbolju volonterku Republike Srpske za 2016. godinu Snežanu Tomić.

Tri učenika Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Bijeljine - Nikola Mitrović, Aleksandar Skopljak i Petar Lazić, pobijedili su na takmičenjima o poznavanju mina na gradskom, republičkom i na nivou BiH, na kojima je učestvovalo više od 25.000 učenika osnovnih škola. 

Na republičkom takmičenju održanom na Palama nagrađeni su putovanjem na crnogorsko primorje, a u finalnom krugu takmičenja u Sarajevu su za osvojeno prvo mjesto nagrađeni biciklima. 

Čestitajući školarcima za uspjehe na takmičenjima, gradonačelnik Mićić je najavio da će im Gradska uprava obezbijediti džeparac za ljetovanje. 

"Pobjedama na ovim takmičenjima učenici Osnovne škole `Vuk Karadžić` su u najboljem svjetlu predstavili svoju školu i Bijeljinu i još jednom potvrdili da smo sredina u kojoj se rađaju brojna talentovana i vrijedna djeca", rekao je Mićić. 

On je istakao opredijeljenost Gradske uprave da podržava mlade, obrazovane i talentovane ljude. 

Za svoj svakodnevni trud i volontiranje u Crvenom krstu, simboličnu novčanu nagradu će dobiti i Snežana Tomić, volonter Crvenog krsta Grada Bijeljina i diplomirani instruktor prve pomoći. 

"Mnogo mi znači podrška mog Grada, jer mi to daje podstrek da nastavim da se bavim volonterskim poslom i nastavim da nižem nagrade i priznanja iz ove oblasti", rekla je Tomićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )