FOTO: InfoBijeljina.com

Zbog izuzetnog rezultata DŽudo kluba "Panteri" iz Bijeljine i osvojenih 10 medalja u seniorskoj konkurenciji na prvenstvu Republike Srpske, gradonačelnik Mićo Mićić organizovao je danas prijem za upravu i takmičare kluba i dodijelio im nagradu od 3.000 KM.

Bijeljinski džudisti su na ovom takmičenju osvojili i 11 srebrnih i 13 bronzanih medalja, navodi se u saopštenju iz Gradske uprave.

Predsjednik DŽudo kluba "Panteri" Ognjen Đuka istakao je da su postignuti rezultati veoma bitni za klub, ali i za Bijeljinu, kao potvrda podrške koju Gradska uprava pruža sportistima.

Mićić je zahvalio džudistima na brojnim medaljama koje su donijeli u Bijeljinu i tako dostojno predstavljali svoj grad, zbog čega je njihov uspjeh Gradska uprava nagradila iznosom od 3.000 KM, pored redovnog iznosa koji dobijaju iz budžeta za svoj rad.

On je dodao da su brojni dobri rezultati sportista i klubova potvrda da Bijeljina s pravom nosi epitet Evropskog grada sporta.

"Preko 10.000 članova u više od 150 sportskih klubova razlog su zašto smo odabrani za ovu prestižnu titulu", naveo je gradonačelnik Bijeljine.

On je najavio izgradnju multifunkcionalne sportske dvorane u Bijeljini i dodao da je većina školskih i sportskih sala u gradu renovirana, s ciljem da se što veći broj djece privuče sportu.

"Iz te masovnosti neminovno je da dobijemo i kvalitet", zaključio je Mićić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )