FOTO: InfoBijeljina.com

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa predsjednikom opštinske boračke organizacije Jovanom Marinkovićem posjetio je ratnog vojnog invalida Branislava Todorovića kome se uz podršku opštine mijenja krov i rekonstruiše stambeni objekat.

Todorović je zahvalio načelniku Periću i Boračkoj organizaciji Ugljevika na podršci i dodao da se od 1994. godine kada je ranjen služi invalidskim kolicima.

– Kao mladi vojnik bio sam zarobljen u hrvatskom Bjelovaru a nakom oslobađanja nalazio sam se i na Vukovarskom ratištu. Ranjen sam 1994. godine na planini Majevici kao pripadnik Vojske Republike Srpske i od tada sam invalid – rekao je Todorović.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić rekao je da se ukazala potreba da se zamijeni krov i sanira sve što je potrebno na ovom stambenom objektu koje se finansira iz budžeta lokalne uprave sa 10.000 KM.

– Važno je održavati kvalitetnim uslove života za našeg sugrađanina Todorovića, a on  je samo jedan u nizu od onih koji su dali ogroman doprinos u stvaranju Republike Srpske – rekao je Perić istakavši da je dužnost pomagati onima koji su najviše dali za stvaranje Srpske i opstanak srpskog naroda i njihovim potomcima.

Predsjednik Boračke Ugljevika Jovan Marinković rekao je da zamjena krova i rekonstrukcija kuće ratnog vojnog invalida jedan u nizu projekata koje se u ovoj opštini čine za ovu populaciju društva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )