FOTO: null

Stranke Saveza za promjene formirale su danas u Bijeljini zajednički izborni štab i potvrdili jedinstvenu podršku kandidatu za gradonačelnika Mići Mićiću.

Na konferenciji za novinare u prostorijama Gradskog odbora SDS-a potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak najavio je osnivanje zajedničkih izbornih štabova i u drugim opštinama i gradovima Republike Srpske, a kao strateški važne izdvojio je Banjaluku, Trebinje, Doboj i Gradišku.

Crnadak je rekao da vjeruje u dobre izborne rezulate koji će omogućiti proces promjena i preuzimanje vlasti na lokalnom nivou.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slaviša Marković rekao je novinarima da Izborni štab formiran u Bijeljini čini devet političkih subjekata koji podržavaju Mićića kao zajedničkog kandidata za gradonačelnika.

Prema njegovim riječima, zajednički slogan za izbore je “Savez za Semberiju”, a dogovorena je zajednička platforma koja je u izradi.

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić je na konferenciji za novinare naglasio jedinstvo unutar Saveza za promjene i rekao da očekuje više od 60 odsto podrške za ovaj politički blok na lokalnim izborima u Bijeljini.

Mićić je rekao da su još dva ranije smijenjena načelnika u gradskoj upravi dobila sudske sporove i da će se na posao vratiti Mile Pejčić na čelu Odjeljenja za privredu i poljoprivredu i Tomica Stojanović na čelu stambeno-komunalnog odjeljenja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )