FOTO: null

Područna privredna komora Bijeljina, povodom dešavanja vezanih za Pavlović banku smatra da je riječ o pojedinačnom slučaju i da bi trebalo da bude tretiran kao takav.

"Bez namjere smo da se na bilo koji način miješamo u rad nadležnih organa, koji obavljaju poslove u skladu sa svojim ovlašćenjima. Vjerujemo da sve ovo ne može bitno uticati na status i poslovanje banke u cjelini", navodi se u saopštenju Upravnog odbora Područne privredne komore Bijeljina. 

Područna privredna komora Bijeljina, kao asocijacija privrednih društava, od kojih mnoga imaju sredstva deponovana u ovoj banci, kao jedinoj domaćoj banci, u cijelosti podržava napore menadžmenta banke za prevazilaženje ovog stanja. 

"Smatramo da će i privredni subjekti dati punu podršku nastavku normalnog rada ove banke, imajući u vidu dugogodišnju tradiciju i njene veoma dobre odnose sa klijentima - privrednim društvima, preduzetnicima i poljoprivrednim proizvođačima", navodi se u saopštenju. 

U saopštenju se dodaje da Područna privredna komora Bijeljina smatra da je potrebno izbjegavanje senzacionalizma, kao i poštovanje presumpcije nevinosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )