FOTO: null

Politika i ideje kandidata za gradonačelnika Bijeljine Zlatka Makismovića i stranaka okupljenih u koaliciju "Bijeljina pobjeđuje" svakodnevno dobijaju veliku i snažnu podršku ljudi u Semberiji i zemljaka van granica Republike Srpske, saopštio je Pokret "U

"Posljednja u nizu je pismo podrške Udruženja srpskih privrednika Švajcarske, u kojem je iskazana zahvalnost ovog udruženja za uspješnu dosadašnju saradnju sa Zlatkom Maksimovićem, i u kojem je pružena puna podrška članova Udruženja kandidaturi Maksimovića za mjesto gradonačelnika", navodi se u saopštenju. 

Odluka Upravnog odbora Udruženja zasnovana je na dosadašnjoj saradnji sa Maksimovićem i njegovim aktivnostima na unapređenju zdravlja, standarda i kvaliteta života građana Bijeljine i Semberije. 

Saradnja Udruženja srpskih privrednika Švajcarske i Zlatka Maksimovića započela je u decembru 2015. godine posjetom članova Upravnog odbora Domu zdravlja u Bijeljini i nastavljena na Sajmu srpskih privrednika u Cirihu 3. i 4. juna ove godine, uzvratnom posjetom Maksimovića. 

Udruženje Srpskih privrednika Švajcarske očekuje, navodi se u pismu podrške, da će izborom Maksimovića za gradonačelnika, ova saradnja biti još bolja i efikasnija na dobrobit svih privrednih subjekata i građana Bijeljine i Semberije. 

Udruženje srpskih privrednika Švajcarske daje punu podršku kandidaturi Zlatka Maksimovića za gradonačelnika Bijeljine i odborničkoj listi Pokreta "Uspješna Srpska" za gradsku Skupštinu". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )