FOTO: null

Kandidat Saveza za promjene za načelnika Ugljevika Vasilije Perić i kandidati SDS-a za odbornike u Skupštini opštine poručili su večeras na predizbornim tribinama u naseljima Bogutovo Selo i Mezgraja-Gaj da je dobar odziv građana priznanje za marljiv rad

Perić je istakao da su brojni projekti u ovim mjesnim zajednicama, koji su omogućili poboljšanje kvaliteta života stanovnika, potvrda dobre politike koju je sprovodila SDS. 

On je dodao je ponosan na škole, asfaltne puteve, vodovod, crkvu, sportske terene, na sve što je u prethodnom periodu zajedno sa mještanima izgrađeno u ovim naseljima. 

Perić je najavio da će se politika uravnoteženog ulaganja u sve mjesne zajednice opštine Ugljevik nastaviti i nakon lokalnih izbora na kojima očekuje pobjedu SDS-a. 

Mještanima Mezgraje obratio se kandidat za odbornika Jugoslav Cvetković koji je istakao da je izborna pobjeda cilj SDS-a, kako bi nakon toga bila nastavljena izgradnja i uređenje ugljevičkih naselja, a kao prioritet je najavio izgradnju sektorskih ambulanti. 

Kandidat za odbornika Predrag Vujević poručio je da će SDS "ostati glavni graditelj Ugljevika, uz podršku građana" jer je slogan te stranke "SDS i Ti, zajedno možemo sve". 

Na predizbornim skupovima predstavljena je lista od 28 kandidata za odbornike SDS u Skupštini Ugljevika. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )