FOTO: InfoBijeljina.com

Ujedinjena Srpska u Doboju ima kvalitetne ljude koji mogu da učine da se u ovoj lokalnoj zajednici bolje živi, a za načelnika grada podržaće kandidata SNSD-a Borisa Jerinića, rekao je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić je zadovoljan brzim rastom i napretkom Ujedinjene Srpske u Doboju, te kvalitetnom listom za odbornike na lokalnim izborima koji će biti održani u novembru.

"Naša odbornička lista i budući odbornici daće pun doprinos da Doboj živi bolje, da se razvija, sačuva ljude i postane mjesto gdje se bolje živi", izjavio je Stevandić novinarima, tokom predstavljanja odborničke liste ove partije u Doboju.

Stevandić je naglasio da je Tim za razvoj Ujedinjene Srpske na osnovu analize dao podršku Jerinićevoj kandidaturi za gradonačelnika, jer je procijenjeno da je on faktor razvoja ove lokalne zajednice koji može da pomiri institucije na nivou Republike Srpske i BiH, od čega ovaj grad može da ima samo koristi.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za odbornike u dobojskom parlamentu Rankica Panić očekuje dobar izborni rezultat, navodeći da u izbornu trku ulaze sa 34 kandidata, za koje je naglasila da su odgovorni ljudi sa poslovnim karijerima, kao i mladi koji imaju viziju razvoja Doboja.

Prema njenim riječima, ova partija nudi program zasnovan na prijedlozima i rješenjima za aktuelnu ekonomsku situaciju, s ciljem da se adekvatno iskoriste raspoloživi prirodni resursi, privuku novi investitori i obezbijedi zapošljavanje.

Jerinić je za podršku zahvalio Stevandiću i dobojskom Odboru Ujedinjene Srpske, ukazavši na dosadašnju dobru saradnju i podršku kroz djelovanje u lokalnom parlamentu, te izrazio nadu da će ona biti nastavljena i nakon izbora, a sve s ciljem razvoja Doboja.

On je najavio da će koalicioni sporazum sa ovom strankom biti potpisan prije održavanja izbora i podsjetio da je za svoju kandidaturu za gradonačelnika Doboja već obezbijedio podršku od Demosa, DNS-a, NDP-a i drugih političkih subjekata.

Promocija odborničke liste Ujedinjene Srpske održana je u Parku narodnih heroja u Doboju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )