FOTO: null

Svečanosti povodom Dana Grada Bijeljina ove godine će, tokom trodnevnog obilježavanja, biti ispunjene nizom manifestacija.

Svečanosti počinju danas, otvaranjem izložbe "Ženska strana slobode" u Muzeju Semberije, a sutradan će u Gradskoj galeriji biti otvorena izložba slika "Konaci i konačišta".

Najviše manifestacija će biti održano na sam Dan Grada - 24. septembra, kada Gradonačelnik Bijeljine organizuje prijem za članove SUBNOR-a, a biće dodijeljena i odlikovanja porodicama posthumno odlikovanih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata i položeno cvijeće na spomenik borcima ovog rata.

Otvaranje Poljoprivrednog sajma na Аgrotržnom centru "Knez Ivo od Semberije" je zakazano za isti dan u 11:00 časova.

U 19:00 časova u Velikoj sali Centra za kulturu biće održana svečana sjednica Skupštine Grada na kojoj će zaslužnim pojedincima i ustanovama biti uručena gradska priznanja, a nakon toga će uslijediti folklorni koncert na platou ispred Centra za kulturu od 20:00 časova i koncert beogradske grupe S.А.R.S. na Trgu kralja Petra I Karađorđevića od 21:00 čas.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )