FOTO: null

U bijeljinskoj dvorani Gimnazije danas je počeo Balkanski kup klubova za 2016. godinu u muškoj kategoriji

Pored ekipe domaćina, na ovom prestižnom turniru učestvuju Galatasaraj iz Turske, C.S.M. Bukurešt iz Rumunije, i branilac trofeja Spartak iz Ljiga - Srbija. 

Odbojaši Radnika iz Bijeljine poraženi su danas u polufinalu Balkanskog kupa od Spartaka iz Ljiga rezultatom 3:0 (25:15, 25:21, 25:18). Turski Galatasaraj iz Istanbula večeras je, u drugom polufinalu, pobjedio rumunski CSM Bukurešt sa 3:0 (25:15, 25:15 i 25:23) posle 75 minuta igre.

Sutra naši odbojkaši igraju prvi meč sa početkom u 14:00 časova, dok finale počinje u 17:00 časova. 

Sve utakmice igraju se u gradskoj dvorani u Račanskoj ulici, a kao i prethodne godine ulaz na sve mečeve biće besplatan. 

Iz Odbojkaškog kluba Radnik pozivaju sve ljubitelje sporta da podrže domaće odbojkaše u nastojanjima da na najbolji mogući način predstave svoj klub i grad na međunarodnoj sceni. 

Ovo je ujedno i potvrda da se u Bijeljini odlično radi i da je Radnik u prethodnom periodu bio sjajan domaćin prilikom organizacija domaćih, ali i međunarodnih takmičenja. 

Veoma je bitno naglasiti da pobjednik Balkanskog kupa klubova predstavljaće svoju državu u CEV Čelendž kupu za 2016. godinu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )