FOTO: null

Na platou iza TC „Emporium“ u centru Bijeljine počeli su radovi na uređenju i modernizaciji postojećeg parkinga sa više od osamdeset parking-mjesta.

Vrijednost radova je procijenjena na 126.000 konvertibilnih maraka, a, pored asfaltiranja, projektom je predviđeno postavljanje kišne kanalizacije, javne rasvjete, rampi i naplatnih kućica, kao i modernizacija sistema naplate uz korišćenje kartica za evidenciju ulaska i izlaska.

Projekat je zamišljen tako da, u slučaju potrebe, na ovaj prostor može da se postavi i montažna garaža, a u planu je da na prilazima parkingu budu postavljeni i semafori za obavještavanje vozača o slobodnim parking-mjestima.

U gradskom Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine je najavljeno da će radovi biti završeni u prvoj trećini avgusta, kao i da ne očekuju veće gužve u gradu zbog privremenog zatvaranja ovog parkinga, s obzirom da je u toku sezona godišnjih odmora.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )