FOTO: null

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorad Dodika, večeras je u Banjaluci počelo peto donatorsko veče u okviru akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" radi prikupljanja sredstava za izgradnju "roditeljske kuće" za djecu oboljelu od mal

Ove godine pomoć je namijenjena izgradnji roditeljske kuće za djecu iz Srpske oboljelih od malignih bolesti za koju je neophodno 800.000 KM. 

Donatorskoj večeri prisustvuju predsjednik Republike Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović, veći broj ministara u Vladi Srpske, kao i predstavnici javnog, privrednog i društvenog života u Srpskoj. 

Istovremeno sa održavanjem donatorske večeri, na Trgu Republike organizovan je i humanitarni koncert na kojem učestvuje veći broj estradnih zvijezda. 

U okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" u prethodne četiri godine održane su donatorske večeri na kojima su prikupljena sredstva za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, djeci sa posebnim potrebama, djeci oboljeloj od dijabetesa i za pomoć djeci sa autizmom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )