FOTO: null

Predstavnici Gradske uprave obišli su danas radove na asfaltiranju dijela lokalnog puta L-5 od Donjeg Crnjelova prema graničnom prelazu prema Jamena u Srbiji.

Za asfaltiranje puta prema Jameni Gradska uprava je dobila donaciju od Savjeta ministara BiH u iznosu od 350.000 konvertibilnih maraka, a biće izdvojena i dodatna sredstva iz gradskog budžeta za ove svrhe. Dužina dionice koja se asfaltira je oko 2.400 metara.

- Za razliku od nekih, mi radimo i prije i poslije izborne kampanje. Dobra saradnja sa Savjetom ministara doprinijela je da realizujemo ovaj i ne samo ovaj projekat. Ovdje je u planu da, pored asfaltiranja, Uprava za indirektno oporezivanje obezbjedi i snabdijevanje električnom energijom na graničnom prelazu. Time bi se stvorili odgovarajući uslovi da ovaj prelaz, koji se trenutno kao alternativni pravac, postane međunarodni prelaz koji bi rasteriteretio postojeće - pojasnio je Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )