FOTO: null

Generalni sekretar PDP-a Igor Crnadak rekao je da je ova stranka počela pripreme za lokalne izbore i da je u fazi kada joj pristupa mnogo ljudi koji su spremni da budu nosioci promjena, što je pokazano angažmanom u Sarajevu.

Crnadak je na konferenciji za novinare u Bijeljini rekao da će danas Gradskom odboru PDP-a u Bijeljina prenijeti stav stranke u vezi sa predstojećim izborima, odnosno želju da u svakoj opštini i gradu u Srpskoj na predstojećim lokalnim izborima bude zajednički kandidat Saveza za promjene. 

Potpredsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je danas u Bijeljini da smatra da se pitanje pravosuđa BiH može riješiti samo u parlamentu BiH na bazi dogovora. 

"Jedino dogovor unutar parlamenta BiH je neka ozbiljna reforma pravosuđa BiH, ali i pravosuđa Republike Srpske", dodao je Borenović. 

Borenović je naglasio da je stanje u Srpskoj izuzetno teško, da zahtijeva ozbiljan pristup i mjere, da će PDP nastaviti da predlaže rješenja, te ocijenio da je poljoprivreda jedan od ključnih resursa kojima Srpska može da napravi određeni iskorak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )