FOTO: null

Na području opštine Ugljevik danas je u svim osnovnim i srednjim školama otpočela nova školska godina.

Ove školske godine u tri osnovne škole na području ugljevičke opštine nastavu će pohađati 1073 učenika, od kojih  je  u prvi razred upisano ukupno 96 učenika. 

Nastavu u Srednjoškolskom centru „Mihailo Petrović-Alas“ u školskoj  2017/2018 godini pratiće 484 učenika. 

U nadi i želji da će biti bolja i uspješnija od predhodne načelnik opštine Ugljevik svim učenicima čestitao je srećan početak nove školske godine.

Specijalnom čestitkom koja je ovih dana stizala na kućne adrese ugljevičkih prvačića načelnik Perić , takođe je zaželio uspješan početak njihovog školovanja.

„Neka vam školski  dani budu veseli i ispunjeni srećom, škola da vam bude zadovoljstvo i početak nečeg lijepog što će ispuniti vaša djetinjstva a postignuti uspjesi da vam donesu radost i motiv da idete dalje ka usvajanju novih znanja“, naveo je Perić u čestitkama. 

U JUOŠ „ Aleksa Šantić“ u Ugljevikudanas je pred okupljenim roditeljima i učenicima  izveden bogat kulturno-umjetnički program u organizaciji učenika ove škole - članova orkestra „Harmonika“ .

Osnovna škola „Aleksa Šatić“ u Ugljeviku ove godine slavi 125. godina rada i postojanja. 

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )