FOTO: null

U 12.00 časova počela je Izborna skupština Mladih SDS-a Bijeljine na kojoj prisustvuje i predsjednik SDS-a Mladen Bosić.

14.00 - Arhitekta iz Doboja Nina Prešić izabrana je danas za predsjednika Mladih Srpske demokratske stranke /SDS/ i ovo je prvi put da žena bude imenovana na ovu funkciju. 

Na današnjoj Izbornoj skupštini Mladih SDS-a, održanoj u Bijeljini, za zamjenika predsjednika izabran je Nikola Zlojutro, apsolvent Fakulteta za informatiku iz Kozarske Dubice. 

----------------------------------------------

Skupštini prisustvuje 286 delegata koji će birati predsjednika i njegovog zamjenika, javlja reporter portala InfoBijeljina sa lica mjesta.

Kandidati za predsjednika Mladih Srpske demokratske stranke su Nina Prešić,  arhiteka iz Doboja, i Dobrica Kucalović, pravnik iz Zvornika.

Za zamjenika predsjednika Mladih kandidovani su Aleksandar Bunijevac, ekonomista iz Bijeljine, Dario Čekarević, student ekonomije iz Prnjavora, i Nikola Zlojutro, apsolvent fakulteta za informatiku iz Kozarske Dubice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )