FOTO: null

U najvećoj bijeljinskoj Mjesnoj zajednici Ledinci održana je predizborna tribina Koalicije “Bijeljina pobjeđuje“.

Na skupu kojem je prisustvovalo oko hiljadu građana, govorili su kandidat za gradonačelnika Bijeljine dr Zlatko Maksimović i nosioci odborničkih lista stranaka.

„Ovoliki broj građana jasno govori da je ovo pobjednički skup i da su promjene neminovnost. Mi imamo projekte i rješenja za mnoge probleme. Znamo da Bijeljini treba zatvoreni bazen, da nema dovoljno parking prostora, da je slaba komunalna infrastruktura, da mladi nemaju posla. 

Od trećeg oktobra počećemo da radimo na onim projektima koje sada obećavamo. Nismo kao odlazeći gradonačelnik koji samo daje lažna obećanja, mi smo ozbiljni i odgovorni ljudi“, rekao je dr Zlatko Maksimović, kandidat Koalicije „Bijeljina pobjeđuje“ za gradonačelnika.

U pobjedu na lokalnim izborima ubijeđen je i Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD.

„ Ako je i bilo neke dileme ko će pobijediti, večeras je jasno da se Bijeljina odlučila za promjene. Građani su prepoznali snagu i politiku koja je realna i jednaka za sve. 

Bijeljinu treba da vode koji su spremni da rade u interesu građana, a ne da kao odlazeća garnitura na čelu sa gradonačelnikom, kupujući glasove dijele milostinju narodu. Svima je jasno da aktuelni gradonačelnik i njegovi saradnici broje posljednje dane vlasti i mi ćemo ih poslati u političku penziju“, poručio je Ćorić.

Podršku dr Zlatku Maksimoviću dali su i Dragan Đurđević ispred SRS i Milan Dakić u ime DNS, kao i ostali nosioci odborničkih lista i svi oni su izrazili veliko zadovoljstvo ovim skupom, najavljujući veliki miting za naredni utorak na Trgu u Bijeljini.


Koalicija "Bijeljina pobjeđuje"



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )