FOTO: InfoBijeljina

U predivnom ambijentu, tribini Ujedinjene Srpske GrO Bijeljina u selu Popovi prisustvovao je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i predsjednik Ujedinjene Srpske doktor Nenad Stevandić, kao i kandidat za gradonačelnika Bijeljine, doktor Mikajlo Lazić.

Pobjednička atmosfera obilježila je današnji skup na kojoj je pružena puna podrška kandidatu za gradonačelnika Bijeljine, doktoru Mikajlu Laziću.

Milan Trninić, predsjednik Gradskog odbora US i nosilac odborničke liste, Popove je nazvao srcem Republike Srpske i srcem Ujedinjene Srpske.

"Odziv je danas izuzetno dobar, imamo oko 400 pristalica koje su došle da nas podrže. Naša kampanja ne traje samo posljednjih 15 dana, ona nikad nije ni prestajala. To se može vidjeti po ovom broju ljudi koji je došao. Ono što mogu da obećam i da garantujem da će US da napreduje, da ostvari dobar rezulat. Napominjem da ćemo podržati kandidata za gradonačelnika, gospodina Mikajla Lazića. Daćemo svoj doprinis velikoj pobjedi koj nas očekuje 6. oktobra", rekao je Trninić.

Ujedinjena Srpska je još jednom pokazala da je spremna za lokalne izbore koji će se održati 06.10.2024. godine i da će kao ozbiljna politička organizacija biti neizostavna karika u formiranju vlasti na nivou Grada Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )