FOTO: null

U drugom kolu Prve futsal lige Republike Srpske u susretu KMF Ugljevik i KMF Jahorina odigranom na Palama, Ugljevičani su golom razlike 6:5 savladali protivnike.

Dinamičan početak obilježio je prve minute utakmice u kojoj je Jahorina povela zahvaljujući autogolom Ugljevičana, da bi već u drugom minutu došlo do izjednačenja.  

Stefan Tadić donosi Jahorini novu prednost već u 7. minutu utakmice, a samo 4 minuta kasnije ugljevički igrač Mirko Marinković svojim drugim pogotkom dovodi do izjednačenja kojim je završeno prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme po dinamici i napetosti igre nije zaostajalo za prvim, u drugom minutu nastavka utakmice golom Stefana Tadića Jahorina ponovo dolazi u vođstvo, ali ne zadugo, jer je u 25. minutu kapiten ugljevičke ekipe Darko Lazić pogotkom dovodi  do ponovnog izjednačenja na  3 – 3.

Nastavak igre donio je nadmetanje  dva najbolja igrača ekipa Stefana Tadića za KMF Jahorina i Darka Lazića KMF Ugljevik što je  rezultiralo novim izjednačenjima. 

Trećim pogotkom Mirka Marinkovića Ugljevik je došao do prve prednosti na utakmici.

U samoj završnici uzbudljivog susreta, pet minuta prije kraja, Mile Teodorović doveo je Ugljevičane do dva gola razlike, da bi minut kasnije Pandurević golom za Jahorinu postavio konačni rezultat utakmice 5 – 6 za Ugljevičane. 

“Tokom cijele utkmice jurili smo rezultatsku prednost domaćina da bismo u poslednjih 10 min uspjeli da preokrenemo rezultat u našu korist.Čestitao bih igračima na izborenoj pobjedi. Želja nam je da igramo Premijer ligu BiH tako da, nadam se da ćemo nastaviti sa dobrom igrom i pobjedama kako bismo dokazali da nam je tamo i mjesto”, kaže trener kluba  Mladen Stevanović.

U narednom kolu Ugljevičani će biti domaćini ekipi Ljubinja, dok poražena ekipa KMF Jahorina gostuje u Brčkom.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )