FOTO: null

U svojoj ponudi Plus Mobil ima brendove kao što su: Leagoo, Ulefone, Xiaomi, Oneplus, Blackview, Uhans. Pametni telefoni su podjednako dobri kao i svi uređaji velikih svjetskih brendova kao što su Apple, Samsung i ostali, ali po dosta nižim cijenama.

Kineski proizvođači, proizvodivši za velike svjetske brendove, stekli su potrebna iskustva, tehnološki napredovali i unaprijedili kvalitet svojih uređaja. 

Sada sa punim pravom mogu da stanu rame uz rame sa velikim svjetskim brendovima i da ravnopravno ponude svoje proizvode.

S obzirom da se radi o relativno mlađim brendovima, koje vode mladi ljudi svjesni potreba korisnika, ponudili su tržištu uređaje sjajnih karakteristika po izuzetno povoljnim cijenama.

Plus mobil je konceptualno drugačija radnja od svih ostalih u našem gradu, jer potrošaču nudi mogućnost da pogleda i isproba uređaj u našoj maloprodaji, te da za svaku nedoumicu dobije pomoć našeg stručnog osoblja.

U našoj radnji možete pronaći mnoštvo dodataka za vaš pametni telefon: Zaštitne maske, Tempered stakla, punjače, usb kablove i ostalo.

Poseban segment Plus mobil ponude čine unikatne maskice sa slikom po želji: slika drage osobe, člana porodice, omiljenog kluba, glumice, pjevača, logo firme i slično...

Vase je samo da zamislite, a mi to pravimo na maskici…. www.printmaske.ba

Vođeni mišlju da kupcima pružimo više za manje novca, pokrenuli smo Plus mobil, 

Glavni cilj Plus mobil-a je pruziti kupcu: 

  • Plus kvalitet, 
  • Plus karakteristike, 
  • Plus servis
  • Plus cijena

Jer Plus uvijek daje više!


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )