FOTO: null

Osmi međunarodni plivački miting ,,Banjaluka open 2015,, biće održan danas i sutra na Gradskom olimpijskom bazenu.

Prema najavama iz PK "Olimp", koji je organizator mitinga, učestvovaće oko 500 plivača u svim uzrasnim kategorijama, iz 11 evropskih zemalja.

Promotor i učesnik ovogodišnjeg mitinga je najbolji srpski plivač i evropski šampion Velimir Stjepanović, a između ostalih na mitingu će plivati Ivan Lenđer i Čaba Silađi.

- Želim da se zahvalim što ste me zvali da budem promoter, to je velika čast za mene. Takođe, želim da probam da plivam jako dobro. Imam motivaciju da oborim rekorde ovde. Probao sam bazen, oduševio sam se i sa da ostaje samo da otplivam onako kako znam - rekao je Stjepanović.  

Oba dana program počinje od 9 časova kada su na rasporedu kvalifikacione trke, a svečano otvranje zakazano je za subotu u 16:45 časova. Finalne trke u nedelju počinju od 16 časova.  

Pokrovitelji mitinga su Ministarstvo porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske i Grad Banjaluka, a generalni sponzor je kompanija M:tel.

- Kada su ovakve manifestacije u pitanju nekako se očekuje prijateljstvo i pokroviteljstvo kompanije M:tel s obzirom da se promovišu prave vrednosti i sportski duh. Mi smo zajedno od samog početka, već osam godina, nastavljamo podršku, te smo i ove godine obezbedili vredne nagrade za pobednike u svim disciplinama - rekla je portparolka M:tela Milica Stojaković.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )