FOTO: BN tv

U Đevanju kod Zvornika u popodnevnim satima izgorjela je kuća porodice Đokić. Na sreću, nema povrijeđenih. Vatrogasci i komšije ugasili su požar, ali veći dio objekta je izgorio. Na lice mjesta izašla je i zvornička policija.

Porodica Đokić ostala je danas bez krova nad glavom. Vatra je za samo 20 minuta odnjela ono što su teškom mukom sagradili. Sreća u nesreći je da ovom prilikom nije bilo povređenih iako je u kući bila cijela porodica. Supružnici Đokić i njihovih dvoje djece uspjeli su da napuste objekat prije nego što je bilo kasno. Bez obzira na napore komšija i brz dolazak zvorničkih vatrogasaca, kuća je izgorjela od temelja do krova. Porodica Đokić očajna. Ne znaju kažu šta će i kud će. 

Četvoro nas bilo, sve je izgorjelo, šta imam više pričati, rekao je Branimir Đokić, vlasnik kuće.

Njegov brat Gojko Đokić priskočio je u pomoć. Vatrogasci su, kaže, brzo došli, ali vatru nisu zaustavili na vrijeme. Progutala je, kaže, cijelu kuću.

''To je tako brzo, za 20 minuta stigli su vatrogasci i svi smo tu bili angažovani. Gasili smo, ali građa suva, planulo je sve i izgorjelo'', objašnjava Gojko. 

Iz Policijske uprave Zvornik kažu da za sada nije poznat uzrok požara, kao ni visina materijalne štete. Nadležni će, kako kažu, naknadno utvrditi šta je dovelo do ove nesreće. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )