FOTO: null

Korisnici usluga mobilnog operatera „Eronet“ ubuduće će moći da plate parking na području grada putem SMS poruka, što do sada nije bio slučaj, saznaje portal InfoBijeljina.

Ova novina uvedena je od 22. juna, dok će za korisnici "BH telekoma" sačekati još 15 dana kako bi i njima bilo omogućeno slanje sms poruka. 

- Cijene karata i brojevi za slanje SMS poruka su isti kao kod "m:tel" mreže. Mogućnost plaćanja parkinga na ovaj način do sada su imali samo korisnici "m:tela" -  rekli su za portal InfoBijeljina u Službi za upravljanje javnim parkiralištima grada Bijeljina.

Za jedan sat parkiranja u crvenoj zoni poruku treba poslati na broj 083 55 01, dok je za isto vrijeme parkiranja u plavoj zoni potrebno poslati poruku na broj 083 55 02. Za cjelodnevno parkiranje u plavoj zoni broj je 083 55 03.

Svaki korisnik ove usluge, pet minuta prije isteka vremena plaćenog parkinga, dobija poruku sa obavještenjem da mu vrijeme parkiranja ističe i da ga, ukoliko želi, može produžiti slanjem nove poruke sa upisanom registarskom oznakom vozila.

Vozači smatraju da je plaćanje parkinga SMS-om velika prednost.

- Podržavam takav način plaćanja i redovno ga koristim jer mi je tako lakše. Nemam uvijek sitnog novca kod sebe pa je onda putem SMS-a mnogo bolje i lakše i nikada nisam imao problema sa takvim vidom plaćanja - rekao je vozač Mladen.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )