FOTO: null

Dvojica policajaca u Bijeljini lakše su povrijeđena prilikom lišavanja slobode pijanog vozača iz Brčkog i njegovog suvozača, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Policijska patrola je sinoć u 20.25 časova tokom redovne kontrole zaustavila automobil "opel" i alkotestiranjem je utvrđeno da tridesetogodišnji vozač čiji su inicijali A.K. ima 1,45 promila alkohola u organizmu. 

Nakon što mu je saopšteno da će biti lišen slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola, suvozač D.Đ. izašao je iz vozila i policijskom službeniku strgnuo epoletu sa ramena. 

Prilikom hapšenja ovih lica policijski službenici zadobili su lakše povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da suvozač ima 1,73 promila alkohola u organizmu. 

O događaju je obaviješten postupajući tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela napad na službena lica u vršenju službene dužnosti. 

CJB Bijeljina najoštrije je osudio drsko i bezobrazno ponašanje građana prema pripadnicima policije Republike Srpske. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )