FOTO: null

Uhapšen vozač sa Pala koji je 9. juna "golfom" izazvao nesreću

PALE - Policija je uhapsila odbjeglog vozača N. T. iz Pala koji je 9. juna "golfom 2" pregazio pešakinju D. S. ispred benzinske pumpe u Podgrabu kod Pala, a potom pobjegao.

Trenutak gaženja žene zabilježile su nadzorne kamere sa pumpe, a snimak se ubrzo našao na internetu i izazvao zgražavanje javnosti. Na snimku djeluje kao da je vozač namjerno pregazio D. S., ali je istragom utvrđeno da se njih dvoje uopšte ne poznaju i da je vozač bio toliko pijan da se uopšte ne sjeća nesreće.

- Radom na terenu vozač je identifikovan i lišen slobode. Utvrđeno je da se radi o N. T., protiv koga će biti podnesena prijava tužilaštvu, zbog sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći - rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Vozilo je upućeno na vještačenje, kao i krv vozača. D. S. je ukazana pomoć u Kliničkom centru Kasindo, gdje joj je konstatovan potres mozga.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )