FOTO: InfoBijeljina

S.S. (27) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pijan majci prijetio da će je ubiti bombom.

Sve se desilo u petak kada je majku istjerao iz kuće, a potom joj pokazivao da ima ručnu bombu te prijetio da će je ubiti.
 
"Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 8. oktobra 2021. godine, lišili su slobode lice inicijala S.S. sa područja grada Doboja, za koje postoji osnov sumnje da je istog dana iz kuće istjeralo člana svoje porodice, da je istom pokazivalo da ima ručnu bombu te da će isto ubiti. Izvršenim alko-testiranjem kod lica inicijala S.S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 75 g/kg", naveli su iz Policijske uprave Doboj.
 
Dodaju da je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice inicijala S.S., prilikom čega je pronađena i oduzeta ručna bomba.
 
O navedenom su obaviješteni Centar za socijalni rad Doboj te Republička uprava civilne zaštite.
 
Protiv S.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
 
On je od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )