FOTO: null

Cjelodnevna policijska potraga dala je rezultate. Dvanaestogodišnjaci Stefan Rajčić i Milica Milojević pronađeni su popodne u šumi nadomak Petrova. Pronašli su ih pripadnici jedinice za podršku koja je od jutros sa psom tragačem, kolegama iz Petrova, vatr

Milica je majci sinoć rekla da ide kod drugarice da se igra i nije se vratila.

“Doće za sat-dva, međutim nije došla, zvala sam, telefon zvonio do 11, poslije nedostupna, da neće kod curice noćiti pa ujutru doći, pa pogledam i na donjem sprtatu, odem na posao, došla inspektorka”, priča Snježana Milojević, majka Milice Milojević.

Ispostavilo se da su se ona i Stefan zajedno udaljili, ali zašto biće poznato nakon što ih saslušaju polcija i socijalni radnik. Kako se spekuliše, uznemiravali su staricu iz komšiluka, koja je zbog toga pozvala policiju, a nakon čega se se dali u bijeg.

Dječak je jutros viđen u blizini škole. Navodno su zanoćili u obližnjoj šumi, na tavanu štale gdje su pronađeni i ostaci hrane i svijeće. I djevojčica je jutros dolazila kući, ostavila je telefon, koji je majka predala policiji. Tragovi su doveli do pronalaska, ali je priča o nestanku uznemirila mještane.

Stefan i Milica su učenici sedmog razreda škole “Vuk Karadžić”. U njoj smo zatekli direktora i pedagoga koji nisu htjeli pred kamere. Uvjeravaju, da su oboje juče bili na nastavi, da nemaju loše ocjene i da dešavanja u školi nisu razlog nedolaska kući.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )