FOTO: InfoBijeljina

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović nastavio je danas „Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske“, a redakcija portala InfoBijeljina svakog časa dobija fotografije od vozača koji su zabilježili dijelove pohoda Petrovića i njegovih savjetnika ka Banjaluci.

Petrovića su danas oko 11 časova fotografisali u Dragaljevcu, a može se primijetiti da u grupi više nije prisutan gradonačelnikov savjetnik Radiša Petrović, koji je juče započeo marš od Gradske uprave Bijeljina, zajedno sa Radoslavom Ostojićem, Miodragom Bešlićem i prvim čovjekom Semberije.
 
Sat vremena kasnije, grupa čiji je cilj da iskaže „neslaganje sa nepravdom u Bijeljini i cijeloj Republici Srpskoj“, viđena je na dijelu magistralnog puta u Brzovom Polju, nadomak Brčkog.

 
Na osnovu fotografija koje su čitaoci portala InfoBijeljina dostavili redakciji, nije moguće razaznati ko je novi član koji se priključio Petrovićevoj grupi, ali je očito da će se do dolaska u Banjaluku gradonačelnikovi pratioci smjenjivati.
 
Kako je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović ranije najavio, „Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske“ trajaće oko dvije sedmice, a nakon što dođe u Banjaluku pozvaće narod da mu se pridruži na centralnom skupu. 
 
Nezadovoljan, kako kaže, blokadama Bijeljine koje sporovodi Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” u skupštinskim klupama lokalnog parlamenta, Petrović ovim maratonskim podvigom želi da pokaže odlučnost u borbi protiv različitih opstrukcija.

Gradonačelnika Bijeljine dočekalo neprijatno iznenađenje čim je krenuo na put u Banjaluku (VIDEO)
 
- Želimo da pokažemo da nismo stado ovaca, da nismo kukavice, nego da smo spremni da se borimo za ljepšu Bijeljinu, za bolju Republiku Srpsku – poručio je Petrović medijima pred početak marša.

BONUS VIDEO:

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 12 )