FOTO: null

Radnik je protiv Zrinjskog igrao u desetkovanom sastavu nakon utakmica polufinala Kupa BIH, u kojoj je minimalnim rezultatom dobio Široki Brijeg, čime mu je susret protiv Zrinjskog odjednom postao manje bitan.

Radnik je od početka igrao bez šest ili sedam standardnih igrača. S druge strane, Zrinjski je uglavnom pokušavao napadati preko svojih krilnih fudbalera, Ognjena Todorovića i Gorana Zakarića. Ključni detalji u nezanimljivom meču desio se u prvih pola sata, kada je trener Slavko Petrović bio prisiljen izvršiti dvije izmjene.

Zbog povrede igru su morali napustiti Aleksandar Vasić i Dejan Janković, zbog čega Radnik ionako desetkovan do kraja susreta nije mogao ozbiljnije priprijetiti golu Zrinjskog, koji je nakon vođstva u 51. minutu uspio rutinski sačuvati svoju mrežu i uknjižiti tri vrijedna boda u borbi za titulu.

"Falilo nam je dosta igrača, ali mi smo igrali protiv ekipe Zrinjskog koja je u vrhu bh. fudbala. Prilično dobro smo zaustavili nalete Zrinjskog u prvom poluvremenu, ali se vidjelo u nastavku susreta da se odsustvo velikog broja igrača u neku odrazilo na našu igru. Uzdrmale su nas povrede u prvih trideset minuta, kada smo bili primorani napraviti dvije izmjene, što nam je poremetilo koncepciju u igri. Moji igrači su pružili svoj maksimum i nema šta da im zamerim. Ekipa Zrinjskog je zaslužila ovu pobjedu, jer su bili za pogodak bolji i ja im čestitam, a mi se okrećemo narednoj utakmici koju igramo, a to je revanš susret Kupa bh. gde se sastajemo sa Širokom Brijegom" - rekao je trener Radnika, Slavko Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )